İSTANBUL / ŞİŞLİ - Gülsen Mustafa Muzuri İlkokulu

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılın başından itibaren MEB Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği ve Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları ve Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelikler Resmi Gazete’de yayımlanmıştır.

İlgi (a, b ve c) yönetmeliklerde; resmî ve özel, temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarımızda nakil, kayıt, devamsızlık, liselerde sınıf tekrarı, devamsızlık ve açık öğretime geçişlere ilişkin değişiklikler olmuştur ve bu nedenle, yeni yönetmelikler ile getirilen değişikliklere ilişkin okullarımızda bilgilendirme faaliyetlerinin yapılması ihtiyacı oluşmuştur.

Ağu

Okulları birlilkte açacağız.Bakanlığımızın yayınlamış olduğu bilgilendirme rehberlerine ulaşmak icin bağlantılara tıklayınız.(pdf dosyaları 2.sayfadan başlamaktadır.)

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni eğitim öğretim yılının 31 Ağustos'ta uzaktan eğitimle açılacağını, yüz yüze eğitime 21 Eylül'den itibaren "aşamalı ve seyreltilmiş" şekilde geçileceğini duyurdu.

Ock

#TekTuşHayataDokunuş

Vatandaşlarımızın afet öncesinde, afet anında ve afet sonrasındaki ihtiyaçlarını tek uygulamada karşılamak amacıyla AFAD Acil mobil uygulaması geliştirildi. Tüm IOS ve Android kullanıcılarının yararlanabileceği uygulama, App Store ve Google Play uygulama mağazalarından indirilebiliyor.