İSTANBUL / ŞİŞLİ - Gülsen Mustafa Muzuri İlkokulu

May

Okul Öncesi Öğretmenlerimiz Gülsen YANAR ve Hamide ETKE tarafında uygulanan etkinlik.

May

Nis

1 Eylül 2018 tarihli ve 30522 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan MEB Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğinde yapılan düzenleme ile "Kişisel Verileri Koruma Kulübü" kurulması ve 7 Nisan gününün "Kişisel Verileri Koruma Günü" olarak kutlanması kararlaştırılmıştır.

Nis

Şişli Tarım ve Orman Müdürlüğünün Dünya Su Günü etkinliği çerçevesinde düzenlemiş olduğu

'Suyun Sağlıklı Kullanımı' konulu seminer 28 Mart 2024 tarihinde okulumuz konferans salonunda yapılmıştır.

29 Şubat 2024 Perşembe günü saat 12.30

Psikolojik Danışman Özge ÖZTÜRK BİRDAL

''Çocukların Bedensel Söz Hakları''

Ock

Temel Eğitim Genel Müdürlüğünce günümüzde yerini dijital oyunlara bırakan "çatlak patlak", "istop", "çömlek", "bızbız" , "beştaş", "altın bilezik", "gölge kovalamaca", "köşe kapmaca", "mendil kapmaca", "seksek", "tombik", "yağ satarım bal satarım" gibi daha birçok geleneksel çocuk oyununun yaşatılması için çalışma başlatıldı.

Okul bahçemizde ve  okulun tüm elverişli alanlarında çocuk oyunlarına yönelik fiziki düzenlemeler yapıyoruz.

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Kitabı için tıklayınız.

Ock